Zona: Lipscani – Unirii
Ambient : studentesc (locatie de fumatori )
Capacitate: :560 locuri (parter- 4 saloane 230 locuri, etaj 3 saloane 120 locuri, terasa stradala 70 locuri, terasa etaj (acoperita si incalzita iarna) -140 locuri

Facilitati: plasme,orar non-stop
Orar : NON STOP

11 PLASME DE 107 CM
LA MECIURILE IMPORTANTE VIZIONAREA ARE LOC CU SONOR, MUZICA AMBIENTALA OBISNUITA FIIND OPRITA IN PREALABIL

ORICE MECI SAU EVENIMENT SPORTIV LA CERERE DIN GRILA BOOM TV ,DIGI TV SAU DOLCE TV

Meniu – aici

Galerii foto


OKTOBERFEST PUB porneste de la ideea de a fi o berarie cu program NON STOP bazandu-se pe o ambianta sonora alcatuita in proportie de 90% din muzica (playlisturile locatiei) si 10% din meciuri live cu sonor.

Cea de a doua categorie se refera la meciurile importante – derby-uri ale echipelor romanesti si straine, alaturi de toate meciurile nationalei noastre.


Muzica din care sunt alcatuite playlisturile contine melodii in ton cu locatia , cu specificul ei, vrand a fi in concordanta cu gusturile celor care reprezinta publicul tinta al OKTOBERFEST PUB. Genurile muzicale ce se asculta cu preponderenta in locatie sunt printre altele : oldies, irish & german drinking songs, muzica romaneasca veche, rock alternativ, reggae, balade.

 

Recomandari din meniul Oktoberfest : berea casei produsa special pentru locatiile “Oktoberfest”, mititei, carnaciori de bere, carnaciori de sibiu, diverse sortimente de beri germane

Contact

Adresa: str. Selari 9-11
Telefon: 0724.333.233
Site web: www.oktoberfest-pub.ro

Comments are closed.

Next Post
»